Wil je graag hulp bij afvallen in Terneuzen?

Zou je graag wat kilootjes kwijt willen maar weet je niet zo goed hoe je dat aanpakt? Voor afvallen in Terneuzen kun je bij mij terecht. Ik werk namelijk als personal trainer in Terneuzen, en heb al heel wat mensen geholpen op een verantwoorde manier af te vallen. Dit doe ik door verschillende principes met elkaar te combineren, namelijk sport, voeding en lifestyle. De combinatie daarvan werkt namelijk het sterkst. Om die reden heb ik me na het CIOS verder geschoold als vitaliteitscoach en ben ik dus goed onderlegd op het gebied van voeding. Ik kan je van een voedingsschema in Terneuzen voorzien als je daar behoefte aan hebt, maar focus me liever op een totaalaanpak, dus inclusief sport en beweging.

Afvallen Terneuzen

Neem telefonisch  contact op (+31 (0)624653552)

Hulp bij afvallen in Terneuzen

Veel mensen vinden het ontzettend fijn om persoonlijke begeleiding van een personal trainer in Terneuzen te krijgen. Deze weet namelijk precies welke oefeningen voor jou geschikt zijn, en bovendien welke voeding daarbij past. Het is nogal een gedoe om zelf helemaal te moeten uitzoeken op welke manier je bepaalde spiergroepen kunt trainen, en hoeveel gewicht je dan kunt pakken. Gelukkig kan ik je hulp bij afvallen in Terneuzen bieden. Deze hulp bestaat uit een passend voedingsadvies, een kritische blik op je algemene levensstijl en natuurlijk de persoonlijke begeleiding tijdens het sporten. Ik plan voor jou de oefeningen en weet precies hoeveel gewicht je mag pakken en hoe vaak je deze oefening mag doen, dus jij hoeft er niet bij na te denken. Dat is dan ook wat veel mensen zo fijn vinden aan mijn hulp bij afvallen in Terneuzen. Ze willen gewoon even lekker doorpakken en sportief bezig zijn, maar niet zelf uit hoeven zoeken wat ze allemaal kunnen doen. Bovendien ben ik geen trainer die tegen je loopt te schreeuwen. Ik stimuleer je liever op een positieve, motiverende manier, want naar mijn mening werkt dat het beste.

Neem contact op via mail: info@jordybakkerpt.nl

Voor welke coaching kun je bij mij terecht?

Wat voor sportieve doelen je ook voor ogen hebt, de kans is groot dat ik je erbij kan helpen. Of je nu wilt afvallen in Terneuzen, meer spiermassa wilt opbouwen of je simpelweg fitter en energieker voelen, ik help je door middel van een op maat gemaakt plan. Samen gaan we aan de slag met sporten, waarbij ik je goed uitleg wat je moet doen, en je alle tijd en ruimte geef om nieuwe oefeningen onder de knie te krijgen. Zo bereik jij op een gemakkelijke en toegankelijke manier je doelen, welke dat ook zijn.

Neem telefonisch  contact op (+31 (0)624653552)