Op zoek naar een personal trainer in Terneuzen? 

Voor personal training op het gebied van voeding en sport ben je bij mij, Jordy Bakker, aan het juiste adres. Ik ben al sinds 2007 werkzaam in de sportwereld en uitgebreid geschoold, zowel op het gebied van sport en voeding als coaching. Dit maakt dat ik mijn werk als personal trainer in Terneuzen met veel plezier doe en mijn klanten kan helpen met de juiste kennis; iets dat mijn klanten zeker kunnen bevestigen. Een groot deel van hen is namelijk vaste klant, en is ook na het behalen van hun doelen bij mij blijven sporten. Ze hebben er een vaste routine van gemaakt om één of twee keer in de week met mij aan de slag te gaan, en vinden het super fijn om ten allen tijde deze persoonlijke begeleiding te hebben. Als personal trainer in Terneuzen bied ik een all-in aanpak, waarin niet alleen beweging zit maar er ook aandacht is voor je voeding. Want alleen als je beide aspecten goed aanpakt kun je resultaten behalen. 

Neem telefonisch  contact op (+31 (0)624653552)

Personal trainer in Terneuzen voor voedingsadvies

Ik hoor maar al te vaak dat mensen willen afvallen in Terneuzen bijvoorbeeld, en dat doen door enkel heel veel te gaan sporten. Dat is echt zonde, want als je ook je voeding erbij betrekt kun je veel sneller en bovendien veel makkelijker resultaten behalen. Precies om die reden heb ik me als personal trainer in Terneuzen ook geschoold op het gebied van voeding, namelijk via de opleiding tot vitaliteitscoach aan het CHIVO. 

Personal trainer Terneuzen

De combinatie van fysieke trainingen, het juiste voedingschema in Terneuzen en aandacht voor jouw persoonlijke valkuilen maakt mijn training voor velen een succes. Ik probeer je bovendien niet alleen te vertellen wat je moet doen, maar ook waarom. Ik geloof namelijk dat de kracht om het vol te houden ligt in het begrijpen waarom je iets doet, en daarnaast in het stellen van haalbare doelen. Door je tijdens elke training steeds iets meer uit te dagen verleg jij elke keer weer die lat, en behaal je die doelen sneller dan je denkt.

Neem contact op via mail: info@jordybakkerpt.nl

Waar in Terneuzen gaan we sporten?

Als je bij mij aanklopt voor personal training, dan gaan we daarvoor aan de slag bij Healthcenter Bodyline. Dit kan zelfs buiten de openingstijden, want ik bied uiteraard heel flexibele tijden aan als personal trainer in Terneuzen. Dus woon jij daar in de buurt en wil je graag aan de slag met afvallen, krachttraining of gewoon op een gezonde en verantwoorde manier bewegen om je fitter te voelen? Meld je dan snel aan voor mijn personal training, dan gaan we binnenkort samen aan de slag!

Neem telefonisch  contact op (+31 (0)624653552)