Wil je een op maat gemaakt voedingsschema in Terneuzen?

Als personal trainer weet ik als geen ander hoe belangrijk de juiste voeding is als je wilt afvallen, aankomen of simpelweg fitter worden. Enkel aan de slag gaan in de sportschool is namelijk niet genoeg. Daarom heb ik me na het CIOS ook laten scholen als vitaliteitscoach en heb derhalve veel geleerd over voeding, zeker in combinatie met sport. Ik kan je dus van een passend voedingsschema in Terneuzen voorzien, welke voor jou op maat is gemaakt. Niks geen standaard schema’s dus, maar eentje die past bij jouw situatie, jouw sportieve doelen en jouw voorkeuren. In sommige gevallen kan het bijvoorbeeld best een uitdaging zijn om voldoende eiwitten binnen te krijgen, zeker als je geen vlees wilt eten. Ik kan je dan helpen met een voedingsschema in Terneuzen waarmee je alsnog voldoende eiwitten binnenkrijgt, al dan niet in plantaardige vorm.

Voedingsschema Terneuzen

Neem contact op via mail: info@jordybakkerpt.nl

Personal training en voedingsschema in Terneuzen

Als je bij mij als personal trainer in Terneuzen aanklopt voor hulp bij jouw sportieve doelen, dan gaan we na het analyseren van je huidige voedingspatroon natuurlijk ook samen aan de slag met sporten. Ik maak voor jou een schema waarbij elke spiergroep aan bod komt, en leg je duidelijk uit hoe je alle oefeningen uitvoert. Ik hou je houding en conditie nauwgezet in de gaten, en stuur bij waar het nodig is. Als jij enthousiast meedoet en je houdt je netjes aan het voedingsschema in Terneuzen (ook als ik niet over je schouder meekijk), dan zul je al snel resultaten boeken. Of het nu meer spiermassa is of minder vetweefsel, ik help het je te bereiken. Deze twee gaan overigens vrijwel altijd hand in hand, want hoe meer spiermassa je hebt, hoe hoger je verbranding. Dat leg ik je uiteraard allemaal haarfijn uit als je mij inschakelt voor hulp bij het afvallen in Terneuzen.

Neem telefonisch  contact op (+31 (0)624653552)

Samen werken aan jouw sportieve doelen

Als personal trainer vind ik het heel belangrijk dat je je gesteund voelt in je routine. Ik wil alleen het allerbeste voor jou, en werk dan ook graag één op één of in kleine groepen. Je kunt dus zowel bij me terecht voor personal training als training in kleine groepen, waarvan de tweede optie uiteraard iets voordeliger is. Maar wat je sportieve doelen ook zijn, bij mij kun je een persoonlijke aanpak op maat verwachten. Iedereen is namelijk anders, en dat is nu precies wat ik zo leuk vind aan mijn vak.

Neem contact op via mail: info@jordybakkerpt.nl